Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила трепетне відео, на якому показала, як виросла їх з колишнім чоловіком Муратом 8-річна донька Софія. Так, дівчинка позувала в блискучій різнобарвній сукні з фатиновими вставками і пофарбованим у всі кольори веселки волосся, а також стразами на скронях, артистично граючи на камеру. Варто відзначити, що раніше шанувальники порівнювали Соню з батьком, однак чим старшою стає дитина, тим більше нагадує зіркову маму.

"Моя талановита, харизматична, запальна, маленька Артистка.", - поділилася гордістю Лорак. Фолловери не пройшли повз: "))Молодчинка! Точно артистка росте! Камера її любить😍 І видно, що це взаємно! Удачі Софії у всіх починаннях🙏🏽", "Котик💕", "Так схожа на вас 😍😍😍", "Яка пуся😍", "Сонечка😍", "У тебе росте справжня знаменитість і з кожним роком все більше схожа на тебе❤️❤️❤️", "Красуня😍 вся в маму", "Вся в Вас😍❤️", "Лялечка❤️🌷🌷🌷", "Яка гарна. Так на вас схоже))", "Як мама❤️", "Зірка,вся в маму😘", "Красуня😍❤️".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.