Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу кілька фотографій, на яких позує в закуліссі російської премії "Золотий грамофон" в компанії імпозантного чоловіка. А у підписі до фото зірка написала зворушливе привітання цьому чоловікові – генеральному продюсеру «Російської Медіагрупи» Сергію Балдіну.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася у зухвалому і сексуальному вбранні – на ній темні леопардові лосини і оригінальна косуха в тон з бахромою на рукавах, під якою тільки крихітний ліфчик. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі сценічний макіяж. В руках співачка тримає статуетку і активно позує з Балдіним, також щось з ним щось обговорюючи. У підписі до фото Світлана розповіла про те, як почалася її дружба з цим продюсером. "Пам'ятаю трек "40 градусів", з яким ми приїхали в Росію, який не брала жодна радіостанція, у зв'язку зі "складністю даної композиції". Ви, незважаючи ні на що, боролися за нього, і казали, треба просто почекати... Ми чекали довго, 8 років", - написала Лобода і додала ще багато трепетних привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.