Генеральний директор "Хіт FM" та генпродюсер радіохолдингу "ТАВР Медіа" Віталій Дроздов, який в цьому році вперше став суддею Нацвідбору на Євробачення, поділився своєю думкою про спроби Володимира Остапчука перейти до числа співочих артистів. Український телеведучий вже записав кілька музичний пародій на хіти NK, Maruv, Артура Пирожкова, Время и Стекло, а до 8 березня виконав жартівливу пісню про тяжку долю чоловіків в цей день.

В інтерв'ю Знай.uа Віталій Дроздов прокоментував, чи готовий Вова, з яким він давно знайомий, до великої сцени, і чи "впіймав зірку" він, як багато хто пліткує у шоу-бізнесі.

"Відтоді, як я познайомився з Володею, він змінився не сильно, - зізнався Дроздов. - Змінилася мішура і риторика, які є навколо нього. А ті внутрішні принципи і установки, які є у Володі – вони були завжди. З деякими з них я згоден, деякі б оскаржив. Але вони були завжди, він дуже цільна особистість. Чи готовий він до великої сцени? Вже точно не менше, ніж був готовий Артур Пирожков перед стартом музичної кар'єри. Чи вийде у нього реалізувати цей потенціал? Подивимося. Не до кінця впевнений, що Володя цього хоче і що йому це потрібно".

Віталій Дроздов
Віталій Дроздов

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Крім того, Віталій Дроздов впевнений, що одній колезі Остапчука точно варто зайнятися своєю співочою кар'єрою.

"Якщо вже говорити про шоуменів, яким потрібно переходити до виконавчої пісенної кар'єри, то я, швидше б, говорив про Лесю Нікітюк. На її місці я б зараз пішов саме в пісенну творчість. Для Лесі зараз це був би більш очевидний і правильний крок, ніж для Володі", - зазначив Дроздов.

Леся записала саундтрек до програми "Le Маршрутка". Після чого її шанувальники тепер з нетерпінням чекають нових пісень від улюблениці.

Нагадаємо, раніше Віталій Дроздов назвав, в чому перевага Little Big перед Go_A на Євробаченні.

Крім того, Віталій Дроздов пояснив, чому букмекери відводять Україні таке низьке місце на Євробаченні.

Також переможниця Євробачення 2004 Руслана поділилася своєю думкою про гурт Go_A і Нацвідбор на "Євробачення".

Також читайте, як пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення 2020: про тріумф Go_A, сльози KHAYAT і друге "заміжжя" Тіни Кароль.