Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі оригінальне відео, на якому її можна побачити у привабливому срібному вбранні.

Судячи з фону, відео було знято на спеціальному майданчику. Регіна з'явилася перед камерою в сексапільній короткій сукні з пікантним вирізом у зоні декольте, яка виблискує сріблястими переливами. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру зірки і її пишний бюст. Волосся телеведучої зібране в акуратну вечірню зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Тодоренко і так і сяк крутиться перед камерою, демонструючи форми і крутячи попою, при цьому вона змінює емоції на обличчі, але більше посміхається. У підписі до фото зірка розповіла про телепроект на російському телебаченні, в якому бере участь. А фанати почали активно обговорювати її нове відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.