Травесті-діва Монро дала інтерв'ю каналу Politeka Life. У розмові з журналісткою трансгендерна представниця українського шоубізнесу розповіла про свої погляди на низку проблем, торкнувшись навіть екологічної та соціальної тематики.

Шоувумен висловилася у підтримку ЛГБТК-спільноти і зізналася, що їй самій доводилося боротися з внутрішньою гомофобією протягом тридцяти років. Монро пояснила це тим, що вона "Всмоктала совкові штампи з молоком матері".

Монро звернула увагу і на соціальні проблеми. За її словами, в Україні повністю провалена система освіти. Також скептично травесті-діва оцінила українську медицину, окремо зазначивши її неготовність до епідемії коронавірусу COVID-19.

Травесті-діва Монро, фото YouTube
Травесті-діва Монро, фото YouTube

Монро зізналася, що в останній час вона особливу увагу почала звертати на екологічну проблематику. Шоувумен змінила свою поведінку і стала більш свідомо ставитися до споживання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Зірка стверджує, що з великою пошаною ставиться до Ґрети Тунберґ, але не готова так само очолити цілий рух. Монро каже, що сама вона не змінює світ.

Монро схвально прокоментувала Національний відбір на конкурс Євробачення 2020. Їй сподобалося, що цей захід дав голос молодим виконавцям, у тому числі й зіркам YouTube.

Позитивний відгук Монро лишила і на виступ переможців нацвідбору гурту Go_A. За її словами, зараз на Євробаченні тренд на пісні на рідних мовах, а "Готика завжди в моді". Також вона відзначила зіграність колективу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро розкрила свою пристрасть і плюси відпочинку в Португалії: "Гріх не скористатися..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", травесті-діва Монро не може зупинити внутрішню Волочкову, вже пішли шпагати: "Настька, угомонись".

Також "Знай.ua" писав, що українська травесті-діва Монро розбурхала соцмережі фотографією з "Оскаром".