Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього поділилася рецептом від паніки навколо коронавіруса.

Перед камерою Камінська з'явилася у простому домашньому образі – на ній чорна толстовка з цікавим принтом і чорні штани, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і веселий вираз. Як видно, Слава вирішила побалувати рідних смачним тортиком, який сама і приготувала. Саме рецептом цієї страви зірка поділилася в підписі до фото: "Коротко про сьогоднішній день. Зберігайте рецепт і спокій", а також додала той самий рецепт торта. Шанувальники в захваті від нового фото, вони засипають Славу компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.