Австралійський співак Томас Нойвірт, відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст, знову став самим собою. Через шість років після перемоги в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", він зважився на кардинальну зміну іміджу. Артист позбувся накладних вій, зухвалих стрілок і довгого волосся. Як зараз виглядає найвідоміша в світі "жінка з бородою".

Кончіта Вурст, скріншот Instagram

Так, на нових фото Томаса складно відшукати хоча б натяк на жіночність. Він виглядає абсолютним бруталом з бородою, сережкою в носі та густими бровами. Свою мужність він підкреслює ще і стильним одягом. В основному "луки" зірки складаються з широких толстовок.

Багатьом шанувальникам дрег-квін Кончіти Вурст не віриться, що тепер їх кумир виглядає зовсім інакше. Адже в свій час виконавець надихнув багатьох на перетворення і пошук свого внутрішнього "я".

Кончіта Вурст, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте раніше Нойвірт зазначав, що має намір розділяти персонажів. Кончіта тепер буде продовженням жіночного стилю виконання, а персонаж на ім'я Вурст буде виглядати як чоловік і вести себе брутально. Також співак додав, що незабаром він випустить нову музику.

Кончіта Вурст, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, заінтригувала прихильників новим міні-альбомом "Fatality".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Дроздов оцінив шанси на перемогу на Євробаченні групи Little Big.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Дроздов висловився про мінуси Go_A.