Коронавірус з Китаю страшними темпами заражає весь світ. Недосліджена належним чином недуга не обирає - багатий ти, чи бідний. Як відомо, жертвами вже стали зірки Голлівуду, політики та спортсмени.

Зокрема коронавірус підкосив всесвітньо відомого актора Тома Хенкса і його дружину Ріту Вілсон. На щастя, багатьом зараженим вдається одужати. Голлівудські знаменитості успішно пройшли курс лікування в Австралії після зараження коронавірусом.

Том Хенкс
Том Хенкс

The Hollywood Reporter повідомляє, що актор з дружиною 16 березня були виписані з лікарні – знаменита пара орендувала будинок в Австралії, де продовжує перебувати на карантині.

Том Хенкс про коронавирусе, фото: Instagram
Том Хенкс про коронавирусе, фото: Instagram

Про зараження коронавірусом голлівудські актори повідомив у соцмережах, чим не на жарт вразили фанів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
"Ми почувалися трохи втомленими, як при застуді, були також болі в тілі. У Ріти був невеликий озноб, який то зникав, то з'являвся. Була також невелика температура. Як годиться, ми обидва пройшли тести на коронавірус, і вони виявилися позитивними", - пояснив Хенкс у своєму Instagram.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше