Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила селфі в ліфті, примірявши масивне картате пальто з помаранчевими вставками і кепку від українського дизайнера, також висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин. Так, артистка закликала прихильників по можливості сидіти вдома, а вечори проводити за переглядами фільмів, таких як "Зараження" та "Сімпсони в кіно".

"Я не боягуз , але крупи накупила )))) а якщо без жартів , то бережи себе сам!!!! Плани на вечір подивитися фільм «зараження» 2011 року 😬 і «Сімпсони в кіно» та ви гляньте ! І ще ми всіх переможемо! Охоронятися в даний період часу потрібно особливим способом ! Не лінуйтеся 🙏🏼 бережіть себе і близьких ❤️😘 і порадьте що подивитися ✌🏼🤞🏽🙌🏼", - поділилася порадами Камінська. Фолловери не пройшли повз, коментуючи пост Слави: "Коли онлайн концерт?", "Ми тебе любимо, Слава!✨ Ти НАЙКРАЩА🙈❤️", "Ну годі цього остраху наводити🤪Чоловік, ви кашляєте, у вас короновірус!! - Спокійно! У мене відкрита форма туберкульозу!🤷‍♀️ і тд", "Красуня! 😻 бережіть себе!".

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Камінська привітала з днем народження найважливішу девочку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.