Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила трепетне відео з закулісся свіжої фотосесії, позуючи в розкішному шовковому платті і показавши вагітний животик. Також Віра показала, як фотограф створював для неї ефект "вітру" в студії, махаючи великим світловідбивачем.

"Розганяємо вірус з @maincream ✨", - пожартувала Кекелія. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті і засипавши молоду матусю компліментами: "Найкрасивіша моя вагітна :))", "Дуже гарна❤️", "Wow😍🔥🤗👌🏻", "Прекрасно виглядаєте)))", "😍😍😍😍диво", "Чарівна)", "Прекрасна❤️😍", "Ви - неймовірна!!! Я обожнюю і надихаюсь вашим вокалом!💪". Варто відзначити, що Віра досить довгий час приховувала вагітність, навіть від колег "Жіночого кварталу". В одному з інтерв'ю зіркова красуня зізнавалася, що насамперед її "цікаве становище" примітили акторки, у яких вже є діти, а також близька подруга співачки Марта Адамчук, проте дівчата зберегли такий важливий секрет в таємниці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.