Відомий голлівудський актор Том Генкс, який разом з дружиною Рітою Вілсон проходив лікування від коронавірусу і знаходиться на 14-денному карантині, розповів про своє самопочуття.

В даний момент зірка "Зеленої милі" і "Фореста Гампа" разом із дружиною перебуває на домашньому карантині в Австралії, де актор повинен був зніматися у фільмі про "короля рок-н-ролу" Елвіса Преслі. Про це актор повідомив в мережі Instagram.

Публікація Тома Генкса, Instagram
Публікація Тома Генкса, Instagram

"Гей, друзі. Хороші новини: один тиждень після позитивного результату тесту, під час самоізоляції, симптоми майже однакові. Немає лихоманки. Складання білизни і миття посуду призводить до дрімоти на дивані. Погані новини: моя дружина Ріта Вілсон виграла шість роздач (карткова гра – прим.ред) Джин Рамі поспіль лідирує на 201 очко", - поділився Том.

Цікаво, що за збігом обставин Том взяв з собою в Австралію друкарську машинку, яка називається "Корона".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Google і Facebook оголосили війну фейковим новин про коронавирусе.

Як повідомляв Знай.uа гола Анастасія Волочкова прикрилася від коронавіруса брилою льоду.

Знай.uа писав, група крові стала групою ризику: вчені з'ясували, хто схильний коронавирусу.