Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила трепетне сімейне фото їхнього з чоловіком, азербайджанським продюсером, фотографом і художником Асланом Ахматовим маленьким сином Табризом, позуючи на обкладинці популярого глянцю Viva! Україна. Так, артистка з хлопчиком стали героями березневого випуску, давши ексклюзивне інтерв'ю в честь ювілею Ірини, яка відсвяткує 50-річчя 6 квітня.

"І після 50-ти ми можемо бути тільки краще. Саме так вважає діва української сцени Ірина Білик, яка святкує свій ювілей грандіозним гастрольним туром по Україні. Хто змушував її плакати, чому півжиття вона відчувала себе нещасною, підкорялася чоловікам і хто допоміг їй зітхнути вільно, позбувшись від страхів, і нарешті полюбити себе?"
, - йдеться на офіційній сторінці журналу Viva!. Фолловери не пройшли повз, проте не всі впізнали співачку: "На Майкла Джексона схожа", "Після 50ти пластичних операцій... і те.. у неї цей номер не прокатав.", "Як у них виходить народити дітей схожих на Кіркорова?😂", "Білик вже зовсім на себе не схожа", "Майкл Джексон живий👍😂😂😂", "Якою красунею вона була раніше) а зараз... залишилася душею молода...".

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.