Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила уривок з кліпу на хіт "Обещаю" зі свіжого альбому "За мечтой", заінтригувавши шанувальників. Так, артистка позувала в ролику у стильних жіночих образах, зізнавшись, що не буде мучити очікуваннями і випустить відеороботу вже 19 березня, адже через коронавірус COVID-19 скасувала концерти шоу-туру The Best, які повинні пройти в декількох містах Росії в березні місяці.

"А ось і обіцяний сюрприз! 🦋 Я знаю, що ця пісня з альбому «За мечтой» знайшла відгук у ваших серцях. Не будемо мучити вас довгими очікуваннями. Спеціально для моїх улюблених глядачів. Завтра о 12:00 на моєму каналі в YouTube відбудеться ексклюзивна прем'єра відео #Обіцяю. ♥️", - поділилася хорошими новинами Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Вже😻😻😻😻 Боже, Каро ми шалено щасливі❤️❤️❤️❤️", "Ааа.Клас🤩🤩🤩🤩Чекаю з нетерпінням 🤗🤗", "Оу ну нарешті-то кліп зі змістом👍 дійсно сюрприз", "Нарешті історія в кліпі буде!!!! Ура!!😍😍😍😍😍😍😍😍👏👏👏", "Вау. Хоч якийсь сюжет. Впізнаю Кароліну. Краса неземна . Дуже чекаю на прем'єру😊💗💗💗💗😍👍".

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.