Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня виклала у мережу оригінальне відеозвернення, а геолокація до публікації свідчить про те, що воно було записане в Києві.

У ролику Аліна звертається до українців із закликом сидіти вдома у період карантину. Також вона пропонує кілька варіантів, чим можна зайнятися вдома, щоб не виходити в людні місця і не підхопити вірус. Крім того, у своєму ролику Гросу підкреслила, що, не виходячи з дому, люди рятують країну і себе. При цьому говорить вона чудовою українською мовою. А у підписі до відео написала: "#УКРАЇНАВДОМА! Ви вдома? І ми з вами. Чим ви займаєтеся у карантин?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, ділячись своїми історіями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.