Популярна телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу і підкорила український Instagram, часто радує публіку яскравими постами в цій соцмережі. Цього разу красуня показала в мережі кумедний фотоколаж, на якому позує в дуже пікантному й незвичному образі.

Як видно, фото було зроблено на яхт-прогулянці десь у теплих країнах. Леся на двох зображеннях стоїть передом та задом до камери у білому злитому купальнику. При цьому можна помітити, що Леся "пограла" з фотошопом і додала собі вагу. У підписі до фото вона написала: "Я після карантину. Відзначай подружку в коментах". Схоже, таким кумедним чином Нікітюк вирішила пожартувати про обжерливість на карантині. Звичайно, що така публікація не залишилася без уваги фанатів, користувачі активно обговорюють фотоколаж. Деякі жартують, що зазвичай у фотошопі кожен себе зменшує, а от Леся вирішила збільшити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.