Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала гарячі принади на камеру. Передає Clutch.

Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому показала свою розкішну фігуру у відвертому вбранні. За її словами, саме в тому вигляді Леся з'явилася на зйомках програми для Нового каналу. Телеведуча не на жарт схвилювала шанувальників, пообіцявши повністю роздягтися.

Фанати оцінили відверте вбрання Нікітюк і почали писати, що хочуть побачити більше яскравих фото.

"Боже, Леся, скільки "експертів-стилістів" ти розбурхала. Так тримати! Днями приснився сон, де ми з тобою запалювали на танцполі. Так до чого це я – даєш перше місце і звання богині більш дорогого паркетого покриття!!! Ми тебе любимо навіть у лісапедках в сіточку", "щось я не можу зрозуміти, що знизу одягнене… Але п'янить, розбурхує" – пишуть підписники Нікітюк.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, Леся Нікітюк показала архівне сімейне фото з поїздки у Флоренцію.

Зірка шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк дуже любить свою маму, від якої вона успадкувала прекрасні зовнішні дані. Нещодавно телеведуча завела дорогій людині профіль у Instagram, куди Катерина Петрівна регулярно викладає архівні сімейні фото.

Так, Нікітюк-старша опублікувала фото з спільного з улюбленою донькою відпочинку у Флоренції. На ньому мама з донькою щасливо посміхаються і добре проводять час.

Нагадаємо, Слава Камінська вирішила показати, як виглядати стильно і недорого, виклавши ніжні фото з мамою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася дуже жіночним образом, а фанати розсипалися в компліментах.

Також Знай.uа писав, Леся Нікітюк показала, якою була у підлітковому віці, але фанати вирішили, що це жарт.