Коронавірус — напасть, яка не вибирає, кого вражати. І захворіти цією інфекцією може як дорослий, так і дитина (особливо жахливими можуть бути наслідки для літніх людей), як проста людина, так і зірка. Чудово це розуміючи, дружина і продюсер Сергія Бабкіна, Сніжана, показала, як сім'я Бабкіних закуповується до карантину.

На фото, яке виклала Сніжана в Instagram, вона позує поруч з багажником сімейного автомобіля, де складено все необхідне, а саме — крупи, сіль, цукор, борошно, масло, туалетний папір, серветки, ватні диски.
Сніжана розповіла, що далі вона планує закуповувати памперси, кашки, фруктові та овочеві баночки — це призначено молодшому з сімейства Бабкіних — крихті Єлисея. Після цього сім'я попрямує в аптеку, аби відновити сімейну аптечку, а потім вже купить побутову хімію.

“Намагаємося підійти максимально відповідально. Ще раз повторю - сім'я велика.

Якщо станеться так, що завтра ми не зможемо їздити в магазини, як в Італії, і виходити на вулицю, то ми спокійні. На найближчі пару місяців є все необхідне.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Сімейство Бабкіних

Мої передплатники знають мій позитив і віру в хороше. Знають, що я чесна зі всіма і не сприймаю брехня! Тому і вирішила написати цей пост. Хочу, щоб все було готовим до будь-яких наслідків і цілковитої ізоляції”, - написала Сніжана.

Сніжана у своєму пості двічі зробила акцент на те, що написане — лише її плани і думки. Таким чином, вона ясно дала передплатникам зрозуміти, що не збирається сіяти паніку, а лише хоче усвідомлено підійти до ситуації, що склалася в країні і в світі.