Цього року влітку повинні початися зйомки продовження "Кріпосної" - одного з найуспішніших українських серіалів. Проте, через початок пандемії коронавірусу і запровадженого карантину, зйомки багатьох проєктів призупинені. Актори кіносаги про тяжку долю кріпачки Катерини Вербицької насолоджуються цією перервою в роботі і знаходять для себе розваги до душі.

Знай.uа з'ясував, як проводять час в домашній ізоляції Фатіма Горбенко (зіграла Олену Коренєву), Наталка Денисенко (Лариса Яхонтова), Тарас Цимбалюк (коваль Назар) і Анна Сагайдачна (Наталі Дорошенко).

Марк Дробот і Фатіма Горбенко, фото: СТБ
Марк Дробот і Фатіма Горбенко, фото: СТБ
Актори Кріпосної

Фатіма Горбенко, яка в "Кріпосній" зіграла таємну кохану Ніколя Дорошенка (Марк Дробот), вирішила карантин провести з користю - зробити ремонт у будинку.

"Я зараз роблю ремонт на терасі. Напевно, там і буду проводити свій час. Будемо з друзями займатися йогою і готувати на мангалі. Ще переглядаю класику і, звичайно, читаю", - розповіла акторка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фатіма Горбенко і Катерина Тишкевич, фото з особистого архіву акторки
Фатіма Горбенко і Катерина Тишкевич, фото з особистого архіву акторки

Фатіма поділилася "карантинним" домашнім знімком, на якому в піжамі з подругою дивиться кіно. Подруга - це Катерина Тишкевич, яка зіграла Катю Богданову і її дочку в серіалі "Ніщо не трапляється двічі" Оксани Байрак. Вона заїхала до Горбенко в гості на пиріг.

До речі, скоро на СТБ відбудеться прем'єра медичної драми "Акушерка", де зірка "Кріпосної" Фатіма Горбенко зіграла головну роль.

Стас Боклан і Наталка Денисенко, фото: СТБ
Стас Боклан і Наталка Денисенко, фото: СТБ

Наталка Денисенко, якій випала роль коханки Петра Червінського (Стас Боклан), до карантину поставилася дуже серйозно.

"Коли ми дізналися, що вводять карантин, звичайно, мінімізували походи на вулицю, - зізналася акторка. - Купили продукти. Не в паніці гречку скупили і туалетний папір, але запаслися так, щоб в магазин можна було вийти на дрібниці, і швидко повернутися додому. Оскільки зйомки всіх проєктів призупинили, залишилися тільки озвучки, розважаємося вдома. Миємо руки, промиваємо ніс, робимо вологе прибирання, сама робила антисептик із спирту. Іноді виходимо з Андрійком на вулицю".

Наталка Денисенко з сином, фото: Instagram акторки
Наталка Денисенко з сином, фото: Instagram акторки

Виконавиця ролі Лариси в "Кріпосній" все ж іноді виходить на вулицю, щоб погуляти з сином Андрієм.

"Оскільки ми живемо в комплексі, у нас багато дитячих майданчиків. Але буває виходимо, а на майданчику одна дитина... Ще замовила дитячі зошити й букварик для синочка. До речі, Андрюша за цей час навіть сам навчився писати свою букву "А". Чоловік Андрій дуже любить читати, так що у нас величезна бібліотека, немає дефіциту книг. Телевізор намагаюся не дивитися і не піддаватися паніці. Тільки перевірені джерела. Дивлюся Вікна-новини, щоб дізнатися, який прогрес у видужанні і в боротьбі з вірусом. Ще навела порядок в гардеробі, куди постійно не доходили руки. Нарешті зробила заморозку улюблених котлет для Федінчика. Роблю різні процедури краси, маски для волосся та обличчя. На зйомках дуже страждають волосся і шкіра, так що це відпочинок і для них", - зазначила Денисенко.

"Перед карантином ми планували полетіти на відпочинок, але так вийшло, що поки відпочиваємо вдома. Обнімаємося, цілуємося, миємо руки. Це прекрасний час для сім'ї", - додала Наталка Денисенко.

Наталка Денисенко, фото: Instagram акторкиси
Наталка Денисенко, фото: Instagram акторкиси

Тарас Цимбалюк, як і ті, хто часто відвідував спортзал, перейшов на домашні заняття.

"В першу чергу можна зробити дрібні справи по дому. Багато спілкуватися з близькими. Вдома можна займатися спортом, що я і роблю. Закриття спортзалу – для мене удар нижче пояса, але тим не менш, спорт можна адаптувати під домашні умови. Це буде новий виток з домашніми вправами. Так що особливо не засмутився. Читаю книги, оскільки, коли приходиш зі зйомок, залишається тільки, щоб підготуватися до наступного дня", - зізнався актор.

Тарас Цимбалюк зіграв Назара в Кріпосній
Тарас Цимбалюк зіграв Назара в Кріпосній

Виконавець ролі коваля Назара розповів, що і в домашній ізоляції знайшов собі "роботу".

"Наукові фільми можна подивитися, документальні, профільні, на ютубі улюблені програми. Можна чудово проводити час. Якщо людині нудно вдома, це просто неправильний розподіл часу", - сказав Цимбалюк.

Нещодавно на СТБ вийшов серіал "Спіймати Кайдаша", де Тарас зіграв одного з головних героїв – Карпо Кайдаша. 12-серійний проєкт можна подивитися на Телепорталі.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram актора
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram актора

Анна Сагайдачна - всіма улюблена Наталі Дорошенко в "Кріпосній" - продовжує вдома кулінарні експерименти, якими стала ділитися з шанувальниками в соцмережі.

"Те, що я активно готую вдома, це вже ні для кого не секрет. Але напередодні карантину я стала студенткою кулінарної онлайн-школи imcook Мілановича. Тому тепер майже кожен день у нас вдома ресторанне меню. На днях планую зайнятися пересадкою кімнатних квітів (у мене близько 15 різних вазонів), і ще хочу частково зайнятися озелененням території. Ми живемо в приватному будинку, і це, звичайно, зараз просто порятунок! Тому що для прогулянок з дитиною мені навіть не потрібно виходити за межі нашої території", - зізналася акторка.

Анна Сагайдачна, "Кріпосна"
Анна Сагайдачна, "Кріпосна"

Аня вирішила якраз під час карантину згадати про музичне минуле.

"А ще стільки фільмів подивитися, стільки книг прочитати! І про спорт не забувати. Поки синок грається, у мене блок розтяжок та підкачування м'язів. А ще планую змахнути пил з піаніно і згадати, як я люблю грати! І, можливо, почати вишивати нову картину. І як би це все встигнути за карантин!" - не втрачає оптимізму Анна Сагайдачна.

Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram
Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що психолог Дмитро Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину, який є лакмусовим папірцем стосунків у парі.

Також Знай.uа повідомляв, що актриса Анна Сагайдачна після "Кріпосної" знайшла собі заняття по кайфу.

Крім того, розкрито головну інтригу продовження серіалу "Кріпосна".