Відома російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями та різноманітними відеороликами у своєму Instagram.

Так, цього разу дружина популярного російського коміка Гаріка Харламова оприлюднила нову світлину, на якій вона позувала майже гола. Відтак, знаменитість всього лише в одних синіх джинсах, прикриваючи свої груди рукою, повернулася так, що було видно лише її сідниці - в цей час вона також посміхалася.

Христина Асмус, фото - Instagram
Христина Асмус, фото - Instagram

Варто зауважити, що фантам така світлина сподобалася і вони "завалили" її своїми лайками та сотнями коментарів, де стверджували, що вона просто красуня і Харалмову дуже з нею пощастило.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля. Так, артистка поскаржилася, що Хармалов дуже неорганізований і ніколи нічого не планує. Через це вона постійно відчуває стрес.