Відома українська телеведуча і дружина журналіста і політика Єгора Соболєва Марічка Падалко в своєму Instagram показала, чим можуть зайнятися українці в період карантину. Не обійшлося і без гумору – у своєму пості телезірка запитує у користувачів: "Як там ваша гречка?". Як відомо, коли оголосили карантин, українці кинулися купувати гречку і туалетний папір. Падалко ж придумала, що робити з гречкою.

Телеведуча опублікувала кумедне фото з гречаниками, а в підписі до нього поділилася рецептом цього пісного страви з гречки. "Як там Ваша гречка? Не всю з'їли? Вперше в житті зробила пісні гречані котлети", - написала Марічка Падалко та додала докладний рецепт цієї страви.

До речі, нещодавно співачка Слава Камінська також подала ідею українцям, чим можна зайнятися в карантин, коли всі сидять вдома. Артистка опублікувала у своєму Instagram фото з приготованим нею тортом, а в підписі до нього залишила докладний рецепт солодкої випічки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про найкрасивіших дружин українських депутатів.

Також портал "Знай.ua" писав, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.