Не так давно адвокат Катя Гордон дала відверте інтерв'ю у програмі "Альона, блін!", в ході якого вона розповіла ведучій про те, що її колишній чоловік Сергій Жорін зраджував їй з відомою українською співачкою Анною Сєдоковою. За словами Гордон, співачка викладала фото, на яких було видно, що вони зроблені у її з Жоріним квартирі.

Сєдокова не стала мовчати, і своєю чергою висловилася з приводу цих звинувачень. Співачка опублікувала той самий знімок, який показали в інтерв'ю "Альона, блін!", на ньому вона з'явилася в джинсах свого хлопця. Більш того, Анна показала навіть фото молодого чоловіка, з яким зустрічалася в той момент, і на ньому були ті самі джинси. І запитала у Гордон, чи влізе і Жорін в такий розмір штанів, до того ж запевнила, що фото були зроблені в її власній квартирі.

Але Каті Гордон цього здалося мало, і вона продовжила з'ясовувати стосунки із Сєдоковою. Адвокат заявила, що може розповісти більше про зради чоловіка із Сєдоковою, але це нікому з дівчат це не треба. Треба сказати, що це не перший скандал, в якому фігурує Гордон. Нещодавно вона публічно конфліктувала з Айзою Анохіної, кажучи, що та вживає наркотики.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот поста Гордон
Скріншот поста Гордон

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анна Сєдокова розгнівала Instagram істеричною панікою через коронавірус.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова вперше зізналася в насильстві та отримала підтримку жінок.