Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк розповіла, як проводить час з сім'єю в Хмельницькому, і чому домашня ізоляція допомогла їй зменшити фінансові витрати. Ведуча не сумує і продовжує ділиться позитивним настроєм з шанувальниками.

"У нас три ящика фруктів, запас продуктів, з яких можна приготувати багато смачних страв, наприклад, десерт "Тірамісу", десерт з манго і чіа, пиріжки з капустою, – розповіла ведуча "Хто проти блондинок?" – А ще ми смажимо бургери прямо біля будинку. Дружно дивимося фільми, читаємо книги. Мама ось зараз нарізає вінегрет. Сьогодні мені прийшла поштою система караоке, і тепер ми будемо співати на балконі, як італійці!"

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк навіть знайшла фінансові плюси в карантин зі своїми близькими.

"Я як подумаю, скільки грошей я зекономила на цьому карантині, – зізналася Леся Новому каналу. – Вчора самі з татом помили машину – це вже мінімум 500 грн залишилися в гаманці. А ще я так вимила підлогу в будинку, що жоден сервіс по прибиранню не впорається!"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк засвітила гламурне тату в незвичайному місці, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк навчила, як уберегти себе під час карантину.

Також Знай. ua писав, що Лесю Никитюк несподівано рознесло.