Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу веселе відео, на якому показала, чим займається на карантині.

Так, у своєму відео Аліна вирішила поділиться своєю ідеєю, чим можна зайнятися на карантині. Як видно, співачка захопилася кулінарією, вона приготувала "Кіш з сьомгою і броколі". На відео вона зняла весь процес приготування цього вишуканого блюда, а в підписі до публікації залишила докладний рецепт приготування: "Хлопці, саме час на карантині поповнити рубрику #готовимсгросу. Я, звичайно, не шеф-кухар, але українська кров дає про себе знати. Я шалено люблю готувати і роблю це часто, з душею і (скажімо не скромно) досить смачно. Сьогодні це #кишлорен". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.