Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова телеведуча показала незвичайні фото і похвалилася що, навчилася етикету у найавторитетнішій школі Великобританії, і тепер вона збирається викладати.

На нових фото Оля відображена в британській школі етикету "Debrett's" з дипломом в руках і в компанії зі своїми колегами-викладачами. У підписі до фото Фреймут розповіла про свою освіту і заявила про бажання викладати та навчати етикету простих українців. "Тепер я офіційний амбасадор та викладач Академії етикету "Debrett’s", компанію засновано у 18 столітті у Лондоні. У такі складні для нас з вами часи хочеться бути корисною. І я подумала, можливо почнемо вчити етикет разом на моїй сторінці? Поки ми вдома, навчання може відволікти від поганих думок. Дрес-код, дайнинг, ораторське мистецтво, дитячий етикет... Чи доречно це зараз? Що ви думаєте?", - написала телеведуча. А фоловери взялися коментувати її публікацію і вітати з закінченням школи етикету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.