Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, однак у підписі до нього несподівано і зовсім не мило вилаялася.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в спортивному образі за келишком яскравого коктейлю. Христина сидить за столиком в кімнаті, яка нагадує готельний номер, в чорних шортиках і короткому топіку. Її волосся зібране в акуратний хвостик, а на обличчі легкий макіяж, вона спідлоба дивиться в камеру. У підписі до світлини Асмус написала: "А як ви ставитеся до реклами у блогерів? Спокійно, дратує, іноді корисно, дивлячись чого і як зроблено? Чи пишете їм "фу, за*бав! Знову реклама! Навіщо продався, гори у пеклі!" Може радієте, що у когось є можливість заробити? Відписувалися чи від кого з-за реклами в instagram або пофіг, вам не шкода?". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію актриси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.