Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька знімків з нової фотосесії, на яких з'явилася в цікавому образі.

На першому фото юна красуня з'явилася загорнувшись у яскраво-червону шубу, видно тільки трохи її обличчя. На другому знімку у цій же шубі, вона стоїть обличчям до камери, млосно дивиться в кадр і руками огортає себе в тепле вбрання. На третьому знімку Маша вже трохи бешкетує, він ніби кружляє в цій шубі, і видно, що на ній ще подовжені джинси і масивні білі кроси. У підписі до публікації Полякова-молодша написала: "Як вам на вулиці, після похолодання, вже встигнули утеплитися?". Фолловери Маші не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото, засипає компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.