Відома українська та голлівудська акторка Іванна Сахно заразилася смертельним коронавірусом та наразі перебуває вдома на самоізоляції.

Про таке вона розповіла на власній Instagrm-сторінці.

"Я тільки що отримала результат тесту на Covid-19. Він виявився позитивним. Симптоми коронавірусу проявились не відразу і не всі одночасно (біль в спині, біль в легенях, температура, носова кровотеча). Хочу попросити кожного з вас, не важливо чи у вас є будь-які симптоми, просто будьте вдома. Це наш громадський обов’язок. Тим самим ви збережете життя тим, хто довкола вас", - написала вона.

Іванна Сахо

Варто зауважити, що Сахно відома своїми ролями в українській біографічній стрічці "Іван Сила", в голлівудському фільмі "Тихоокеанський рубіж: Повстання" та в екшн-комедії "Шпигун, який мене кинув".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вода стала прозорою, а вулицями плавають дельфіни – як коронавірус "відродив" Венецію.

Як повідомляв Знай.uа Романенко закликав Зеленського рятувати українців, а не віддавати їх в "жертву" коронавірусу.

Знай.uа писав, більше 500 чоловік відправили на самоізоляцію через коронавірус на Полтавщині, кількість зростає.