Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу співачка опублікувала у соцмережі анонс свого нового карантинного влога, на якому можна побачити не тільки її, але і Дантеса і їх друзів.

Спочатку в кадрі Надя з'являється з хлопцем і дівчиною, вони то займаються спортом, то медитують. Потім співачка з'явилася в кімнаті з чоловіком, який переодягається, а далі з тим хлопцем вже чоловік Дорофєєвої Дантес. У цей момент Надя каже: "Пацани, ви занадто часто один одного пестите у моєму блозі". А в підписі до анонсу артистка написала: "Новий випуск DODO VLOG "Карантин"! Хто знав, що таке може статися, ох. Новий випуск в описі профілю і stories". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію і радіти новому влогу Наді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.