Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, нещодавно красуня вирушила на відпочинок разом з чоловіком Володимиром Дантесом, і судячи з геолокації під їх постами, вони проводять відпустку в далекій сонячній Домініканській Республіці. Однак, новими фото у соцмережі Надя повідомила, що вона відпочиває не тільки з чоловіком, але і з подругою і партнером Лєрою Бородіною.

На новому знімку Дорофєєва позує на пляжі разом з Лєрою. На прогулянку співачка одягла милий рожевий злитий купальник, а поверх нього накинула білу сорочку. Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі така мила весела посмішка. Лєра стоїть боком до камери, на ній чорний купальник, а така ж біла сорочка, зав'язана на поясі. Її волосся зібране в недбалий хвостик, а очі вона прикрила і теж усміхається. У підписі до фото Надя написала: "Ось уже 4 роки свою відпустку ми проводимо разом з @borodina. На її сторінці топ 7 фактів про наші подорожі, серед яких 1 факт – неправда і потрібно вгадати який саме. Ну а на моїй – фото, заряджене на лайки, share, репости і всі ці речі".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.