Зірка "Термінатора" і 38-й губернатор КаліфорніїАрнольд Шварценеггер, що знаходиться на самоізоляції у зв'язку з карантином через коронавіруса, поїв з однієї миски з ослом і поні. Відповідним відео 72-річна зірка поділився на своїй сторінці в Instagram.

Скріншот повідомлення Шварценеггера

"Після мого домашнього тренування, підживлення Віскі та Лулу", - підписав актор кумедне домашнє відео.

Не так давно Шварценеггер заявив, що планує дотримуватися самоізоляції, тому зараз він перебуває вдома. Компанію йому склали незвичайні вихованці в особі осла і поні. Увагу Віскі і Лулу привернув зелений лист салату на тарілці зірки “Термінатора”, тому вони по черзі намагалися отримати ласощі.

Шварценеггер, фото Іnstagram
Шварценеггер, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сам актор не став відганяти тварин і охоче погодував їх з своїх рук. Осел продовжував спроби дістатися до тарілки навіть коли йому дали частування.

Скріншот повідомлення Шварценеггера

В коментарях фани з гумором поставилися до такої ситуації, уклавши, що Шварценеггеру точно не доводиться нудьгувати під час карантину. Крім часу з вихованцями, актор займається читанням, тренуваннями і закликає шанувальників залишатися вдома, поки не спаде пандемія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер повідомив, що частина спортивного фестивалю The Arnold Sports Festival, який відбудеться 5-8 березня в Колумбусі, довелося скасувати через коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арнольд Шварценеггер виклав в Instagram цікаве відео, в якому прийшов на роботу разом зі своїми улюбленими тваринами.

Також портал Знай.uа писав, що "Залізний" Арні захистив кохану від коронавірусу, зворушливе відео.