Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, позуючи в затишній домашній обстановці і закликаючи фанатів залишатися вдома у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Так, артистка вирішила поділитися рецептом простого салатику з консервованим тунцем і яйцями, знявши процес приготування на відео.

"#ГОТОВИМСГРОСУ
Дуже простий рецепт закуски/салату.:)
1. Консервований тунець (баночка)
2. 2 відварених круто яйця
3. 1/2 цибулини
4. 50 грам твердого сиру
5. 2 столові ложки соусу «Цезар»
Все дрібно натерти-нарізати і змішати🙌🏼
Приємного апетиту ❤️❤️❤️", - поділилася порадами Гросу. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами і відзначаючи, що зовсім скоро Аліна напевно зможе вести власне кулінарне шоу: "Скоро буде нове шоу «готуємо вдома з Аліною»)))) прикольно продовжуй)))", "Ой класна стрижка!! Тобі личить !💇👍Мілашка.😍😉", "Класно красотуля!!❤️❤️❤️💫💫💫", "Клас, дуже круте відео♥️", "Розумниця, красуня, 👍".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.