Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала з-за скандалу навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, видавши шанувальникам найголовніші таємниці гарного самопочуття. Так, артистка позувала в асиметричній рюшевій сукні кольору крем-брюле, мереживному ліфі і чорних напівпрозорих рукавичках, зізнавшись, що захоплюється сироїдінням, відмовилася від цукру, практикує йогу, а також голодує раз на тиждень.

"

Хочу з вами поділитися своїми секретами здоров'я, особливо в такий складний період, коли потрібно бути пильними в цьому питанні☝🏻 1. Найперше і найважливіше — це харчування! Ми те, що ми їмо, і тому на період карантину краще стати вегетаріанцем, а ще краще вегетаріанцем - сироїдом. Я сама не сироїд, просто час від часу влаштовую собі такі тижні детокс. Саме таке харчування допомагає мені бути завжди в тонусі під час гастролей і дуже щільного робочого графіка. Це міцний і перевірений роками спосіб. 2. Ніякого цукру!!!!!! 3. Раз на тиждень влаштовую собі день голодування! Особливо круті можуть дозволити собі сухе голодування, але я поки що не з їх числа))) 4. Спорт. Тренування Табати або практикую йогу (зараз я роблю обидві). Тренування Табати теж є в Ютубі різних видів і складнощів. 5.Їм спіруліну і продукти де багато йоду. Йод-це паливо для щитовидної залози, яка відповідальна за виведення токсинів та іншого сміття з організму. 6.Позитивне мислення і пити багато води (я п'ю багато гарячої, хоча пишуть що це шкідливо, але за моїми відчуттями все відмінно, особливо після порції жирної їжі або при печії)
", - поділилася такими важливими порадами в нелегкий час Анна Корсун. Втім, думки фанатів розділилися, адже у зіркової красуні багато дивних порад - приміром, варто пити воду кімнатної температури замість гарячої.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.