Відома співачка Софія Ротару, не дивлячись на те, що їй вже 72 роки, активно веде сторінку в соцмережі Instagram і тішить шанувальників новими публікаціями. Нещодавно знаменитість виставила трепетний чорно-білий кадр свого старшого онука Анатолія Євдокименка, якому 22 березня виповнилося 26 років. Так, артистка написала безліч теплих сдів зірковому красунчику, побажавши здоров'я і щастя. Варто відзначити, що Анатолія назвали в честь покійного чоловіка Софії, який помер 23 жовтня 2002 року у віці 60 років від інсульту. Онук пішов по стопах зіркової бабусі, пов'язавши своє життя з музикою: він музичний продюсер і ді-джей.

"З Днем народження, мій дорогий і улюблений онук! Толя, будь здоровий і щасливий! Удачі у всьому! Люблю! ❤️"

- поділилася радістю Ротару. Фолловери приєдналися до побажань, не пройшли повз навіть такі знаменитості, як Алла Пугачова, Ігор Крутой: "Бувають же такі гарні люди!Здоров'я,удачі!🌺", "Приєднуюсь до всіх привітань! З Днем Народження онука!!😍🎉❤️🎂", "Дуже красивий, щастя йому💖🤩🎂🤗", "Схожий на вас..", "Красунчик👍👍👍 щастя і здоров'я імениннику 🎉🎉🎉".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.