У понеділок, 23 березня, стало відомо, що Європейський мовний союз не виключає можливості проведення альтернативного шоу замість пісенного конкурсу "Євробачення", яке в 2020 році скасували через пандемію коронавірусу в світі. Про це повідомляється на сайті eurovision.tv.

Організатори не уточнили подробиці нового шоу, але відомо, що воно не передбачатиме змагання учасників. Головна мета програми – розважити глядачів у період карантину. При цьому дата проведення програми також ще невідома.

Судді Нацвідбору на Євробачення 2020
Судді Нацвідбору на Євробачення 2020

Альтернативним шоу організатори "Євробачення-2020" також хочуть віддати шану учасникам, які повинні були виступати на конкурсі. У мовному союзі відзначили, що конкурсанти цього року зможуть виступити на "Євробаченні" в 2021 році, але з новими піснями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Go_A поїдуть на "Євробачення-2021" з новою піснею, що готують переможці нацвідбору.

Як повідомляв портал Знай.uа, коронавірус вирішив долю відомого кінофестивалю, з'явилася заява організаторів.

Також портал Знай.uа писав, що Go_A зможе представити Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" наступного року без участі в новому національному відборі.