Учасниці реаліті на Новому каналі "Від пацанки до панянки" пройшли нове випробування і просили милостиню в людей. Замість красивих суконь вони наділи рвану одяг і просили милостиню.

"Хоча це і не метод заробітку, що ми і показали в реаліті, наша мета була в іншому. "Пацанки" не з чуток знають, що таке байдужість оточуючих. Багато з них випробували це на собі, будучи маленькими, – каже керівник проекту Ксенія Бабенко. – Дівчата не довіряють чужим. Але ж не всі люди погані. Більшість – чуйні і добрі. Під час цього випробування вони повинні були або підтвердити свої переконання, або їх спростувати. Адже щоб стати сильними і незалежними, потрібно відчути, як це – бути слабкими".

У салоні краси пацанок перевтілили в жебрачок.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Всі наші учасниці агресивні і жорстокі, але при цьому кожна з них мріє про гармонійних і справжніх стосунках, затишку і доброго ставлення до себе. Як можна розраховувати на добро, якщо сама сієш суцільне зло? – каже директор Школи леді Тетяна Мокріді. – Як почувають себе люди, на голови яких летить суцільна образа? Тому ми дали ученицям жорсткий урок – перевтілення в жебраків і ставлення до них перехожих. Хто це сприйняв, як роль у театрі, а хтось відчув справжню біль і зробив висновки".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я не можу жебракувати, – визнається "вагітна" Юля #Бандитка Чигринець. – Мені було дуже соромно клянчити гроші. Відчувала себе жахливо. Можна ж піти працювати. Так і ми обманювали людей. Я не була в положенні, а перехожі мені вірили і давали "на пологи".

Одна з пацанок була близька до того, щоб провалити іспит.

"Спочатку думала, це буде весело, – згадує "пацанка". – Виявилося, що ні. Люди на тебе косо дивляться, обходять десятою дорогою. Я так засмутилася, що почала плакати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті і проституції.

Як повідомляв Знай. ua, двічі мама і психолог "Від пацанки до панянки" поділилася секретами.

Також Знай. ua писав, що "пацанкам" влаштували "смугу перешкод" з коньяку, шампанського і пива.