Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, а поки зіркова красуня проводила час з дітьми, перенісши всі концерти, встигла потрапити в скандал, сама того не знаючи. Так, продюсер і найкраща подруга артистки, Нателла Крапівіна виклала частину відео з шоу "Зірки зійшлися", де самозванець, якого звуть Стасік Пшеніцин, який і без того має сумнівну репутацію, представився колишнім директором Світлани.

"А найбільший комплекс у Свєти був - це відсутність дупи...Справа в тому, що я бачив її без гріма, без поролонових всіх речей...", -
, - підсумував Стасік в телешоу.

Чоловік образив виконавицю, розповівши, що у тієї пласкі сідниці, а також поролонові вставки і маса грима на обличчі. Варто відзначити, що мама двох дітей обирає відверті вбрання, стежить за собою, викладаючи мотивуючі фото і відео тренувань, не соромиться показати обличчя без макіяжу Сторіс.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"ржу не можу!
клоун, Стасик Пшеніцин, зробив мій день!
самозванець ходить по
жовто-пресним виданнях і каналах і розповідає, що він був директором, ЛОБОДИ!🤦🏻‍♀️
директором КАРЛ!!
тобто мною!! 😭
мені, звичайно, дуже шкода, що доводиться приділяти увагу паразитам, але раз вже наші ЗМІ такі всеїдні, то підкину їм ще гівна на лопаті.
у Лободи поролони в попі від народження, а ще пропелер там же! тому вона літає!
а, деяким повзати до кінця життя. з жопою на плечах замість голови.", - заступилася за Світлану Лободу Нателла Крапівіна. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи співачку і насміхаючись над чоловіком, який жадав піару на її імені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.