Український телеведучий Дмитро Комаров показав робочий кабінет у себе вдома і розповів, як саме створюють нові випуски "Світу навиворіт" в умовах карантину. Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

"Робота колективу "Світ навиворіт" триває. Ми працюємо над новими програмами, і зараз готується випуск, який ви побачите вже в наступну середу. Ми всі перейшли на дистанційний режим роботи. Матеріали передаємо через Інтернет, спілкуємося через популярні месенджери. В крайньому випадку, великі обсяги передаємо на зовнішніх дисках", - каже Дмитро.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Команда передачі повернулася з експедиції по Китаю ще до початку епідемії і зараз вони працюють з програмами, які зняли раніше.

"Я дотримуюся умови карантину і 95% часу проводжу вдома. Дуже часто провітрюю квартиру, відкриваю вікна. Часто роблю вологе прибирання. Протираю всі поверхні. І п'ю дуже багато рідини, в моєму випадку – китайського чаю, привезений з Піднебесної", - розповів він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того ведучий розповів, що під час походу в магазин користується рукавичками та респіратором і дезінфікує руки і предмети, особливо мобільний телефон і клавіатуру ноутбука.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" відшукав дещо старші динозаврів в найнебезпечнішому місці.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Комарова усамітнилася у ванній і з насолодою себе помацала.

Також Знай. ua писав, що ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів про роботу в Китаї і самому романтичному місці на землі.