Відомий український блогер-кулінар Євген Клопотенко опублікував пост на сторінці в Instagram, в якому порадив більш уважно ставитися до свого здоров'я. Він опублікував пост, в якому настійно порекомендував не використовувати вимушені вихідні для шашличків з друзями. Клопотенко нагадав, що людей відправили на карантин, щоб уникнути великого скупчення людей, і не допустити поширення вірусу. Тому краще зайвий раз на вулицю не виходити, і тим більше не збирати величезні компанії.


Крім того, Клопотенко зазначив, що якщо вам потрібно кудись вийти, обов'язково варто надіти медичну маску. Також краще носити в кишені антисептик, і не забувати мити руки після повернення. Євген нагадав, що головна рекомендація проти вірусу – не панікувати. Ви “смикаєте” свої нерви, і з-за цього знижується імунітет. Тому треба заспокоїтися і провести час цікаво.

Клопотенко порадив користувачам читати книги, працювати, дивитися фільми. Якщо хочеться поспілкуватися з друзями, можна зробити скайп-колл. Євген нагадав, що якщо ми будемо дотримуватися всіх рекомендацій, то все буде ок!

Нагадаємо, що відомі всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали 2".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", кулінар з "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як зварити смачну гречку.

Також "Знай.uа" писав, що у третьому випуск кулінарного шоу " шеф-кухаря пройшли традиційне випробування – естафету.