Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила свіжий кадр, на якому показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19. Так, артистка позувала на балконі в довгому коричневому тренчі, милуючись вечірнім містом і запропонувавши шанувальникам написати їй щось мотиваційне.

"Хочу мотиваційне кіно. Або книгу. Або пісню. Чи цитату. Ну або просто комент прикольний напишіть 🤪", -
, - кумедно підписала кадр Асмус. Фолловери не пройшли повз, коментуючи пост Христини: "Як сказав мій дід, я твій дід!", "Скажіть скоромовку" ПАКЕТ ПІД ПОПКОРН" швидко...", "У будь-якій незрозумілої ситуації запасайтеся гречкою😁😁😁 ну або туалетним папером😁😁😁😁", "Кльова фотка )))", "😍😍😍😍 яка гарна 😍", "Посміхайтеся частіше, тому що це всіх дратує ©", "У вас на спині щось в смужку", "❤️❤️❤️ ти як завжди краща, чудово виглядаєш)", "Людина створена для щастя, як птах для польотів👌", "@asmuskristina спиною на дошку оголошень притулилася😁", "Високо стою, на всіх дивлюся - короновірус не помічаю".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.