Український телеведучий Володимир Остапчук перебуває на карантині, запровадженого в Україні задля протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Цей час, чи принаймні його частину, він проводить зі своєю донькою Емілією.

Такий висновок можна зробити з останньої публікації Остапчука на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Телеведучий виклав в мережу фото, а якому він показаний разом з дочкою. Пальці обох прикрашені купою пластикових дитячих перснів, а на голові чоловіка можна побачити різнокольорову перуку. Обидві моделі на фото дещо кривляються.

"Привіт, котани 🥰 ⠀ Сидиш вдома - пиши «❤️» [емодзі сердечко - "Знай] в коментарях. ⠀ Сидиш вдома з дітьми - терпіння і витримки 🥳", - написав Остапчук у підписі до фотографії, супроводивши її хештегами #накарантине #сидидома і #принцесса.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Коментарі до цієї фотографії майже повністю заповнені сердечками від тих, хто вирішив дотримуватися вимог карантину і залишився вдома. Дехто побажав зірці додаткового терпіння до дітей чи зробив комплімент дівчинці.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Однак один з коментаторів натякнув, що Остапчук, публікуючи фото з донькою, знову наражається на гнів хейтерів, які можуть скористатися нагодою нагадати йому про розлучення з матір'ю його дітей Оленою Войченко, яке наробило галасу в соціальних мережах.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Остапчук вже коментував пандемію коронавірусу й навіть спробував на ній заробити. Так, в онлайн-магазині телеведучого з'явився актуальний аксесуар - маски на обличчя. Проте навіть у рекламному повідомленні зірка не приховав, що це лише модна дрібничка, яка не захистить від коронавірусу.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше невгамовний Остапчук отримав "стусана" від відомої моделі і спробував брикатися - "Взагалі не бачу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Остапчук після розлучення покликав на "побачення" з Поляковою.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук після розлучення розгнівав українців пародією на хорошого батька.