Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс емоційне звернення до фоловеріи і українського консульства, зазначивши, що не може повернутися додому з Росії назад в Україну. Так, артистка, яка полетіла у розпал небезпечного коронавіруса COVID-19 гастролювати з концертами, виявила, що потрапити додому в останній момент не так вже й легко, звинувативши у всьому українське консульство. За словами виконавиці, до неї поставилися дуже упереджено.

Найкінченіше, найнекультурніше консульство, дівчина-оператор просто психованная ідіотка...Це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які зараз перебувають у Росії не шкодувала слів Анна Корсун

Втім, на цьому скандал не закінчився, адже Maruv почали присилати гнівні відповіді на її Сторіс, бажаючи їй всього найгіршого і з особливою ненавистю пропонуючи залишитися в Росії назавжди. Артистка не стала терпіти такого ставлення, виставивши серію скріншотів таких листувань.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ось він: Приклад нетерпимості до чужого способу життя, самовираження і свободи. І це лише мала частина(((( (Гортай карусель) В цьому пості я хочу написати про хейт, шэймінг і буллінг, з яким я дуже часто стикаюся. Чому ви вважаєте, що ваша позиція - єдина правильна і вірна, а всі, хто думає не так, є людьми другого сорту?...

Пізніше співачка все ж вибачилася перед консульством, спихнувши грубі висловлювання перед більш ніж 600-тисячною аудиторією на "експресивність":

Так, я - експресивна, емоційна, іноді ляпну на емоціях, а потім шкодую про сказане, тому що я теж людина і можу іноді загнатися і піддатися паніці. Я була не права вчора, що так різко висловилася стосовно ситуації з поверненням в Україну. Я піддалася емоціям, тому що не отримала від оператора в українському консульстві потрібну мені інформацію. Я вчинила не краще, була така ж груба і нестримана у себе в сторіс, але я вчуся контролювати емоції і вмію визнавати свої помилки, до чого закликаю і вас.

Варто також відзначити, що співачку підтримав не менш скандальний телеведучий Володимир Остапчук, який відомий надто тонким гумором і став популярніше завдяки гучному розлученню з дружиною, яке сам і роздмухав. До речі, ще 4 березня шоумен образив виконавицю на розігріві перед концертом масштабного концерту групи "KAZKA" у Палаці Спорту в Києві, пожартувавши, що у неї "Немає голосу, є тільки ноги".

Нагадаємо, MARUV незадоволена, що не може потрапити в Україну після гастролей в Росії

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.