Дружина знаменитого музиканта Сергія Бабкіна Сніжана привітала свого коханого з важливою подією у їхньому житті, а точніше з річницею весілля, яке припадає саме на 27 березня.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Відтак, за її словами, цьогоріч вони святкують одинадцяту річницю свого подружнього життя – у народі це називається "сталеве" весілля.

"27 березня 2009 рік. День – змін. Моє прізвище ніколи не буде колишнім, з'явився новий штамп у моєму паспорті зі згадуванням якогось чоловіка. Моя сукня не біла і весільна, цей самий чоловік проспав і запізнився на настільки грандіозну подію. Цю історію я описувала в пості минулого року.

Сергій та Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/
Сергій та Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Добре... Я – Бабкіна. Поживемо-побачимо. Дякую Сергію за стільки ненудних років, проведених з тобою 27 годин на добу. Вітаю нас з нашою офіційною і законною датою!", - написала вона.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.