Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Скандал почався після дивного "прямого ефіру" в Instagram Джигана, де він вів себе неадекватно, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння.

Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Денис Устименко-Вайнштейн і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости. А от Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Як складно приймати рішення довжиною в 10 років ,коли у тебе 4 маленьких дітей.але мені не залишили вибору .я подаю на розлучення . всі 10 років щасливого сімейного життя були обманом з його боку,а я просто жила і вірила йому,він говорив такі речі ,клявся здоров'ям наших дітей,благав не вірити в плітки і чутки ,клявся що любить тільки мене і ніколи не зраджував.стільки всього говорив і я вірила ,тому що я не здатна на такі обмани ,тому що я добра і наївна.тому що я не розумію як можна так чинити . тому що ми були щасливі розумієте?по справжньому ,ми не сварилися особливо,я бачила що він мене любить,у нас все було добре,у нас прекрасні діти і було прекрасне життя .і я навіть уявити не могла що при таких розкладах коли ви живете душа в душу,виходячи з дому людина може так зраджувати. Другу причину ви бачите самі на його сторінці і думаю розумієте що відбувається. я завжди була за родину ,за те щоб у дітей були мама і тато ,але у нинішній ситуації я просто не можу вчинити по іншому .я не хочу щоб мої діти бачили все це пекло .Аріела вже все розуміє і моє серце розривається від болю.краще хай буде тільки мама,ніж таке. все що він зробив з собою і з нашою родиною це його відповідальність ,тільки його .я не знаю коли він буде в змозі усвідомити все, що наробив і чи буде взагалі .я не знаю що буде завтра або через місяць .я не знаю як буду я з 4 дітьми.але мені доведеться бути сильною ,і швидше за все сильніше, ніж будь-коли
, - не приховувала смутку і відчаю Самойлова. Фолловери не пройшли повз, зіркову матусю підтримали багато блогерів і знаменитостей.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.