Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька знімків з нової фотосесії, на яких з'явилася в цікавому образі.

Схоже, цю фотосесію Маша влаштувала у дворі заміського будинку, де зараз живе сім'я Олі Полякової. На прогулянку дівчина вийшла в легкій яскравою курточці цікавого візерунка. Її волосся розпущене і акуратно зачесане, а на обличчі немає макіяжу. На всіх трьох фото у Маші різне вираження емоцій. У підписі до фото юна модель написала: "Виходьте на вулицю хоч і зараз карантин? Адже там прекрасна погода". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, відповідаючи на її питання і засипає компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.