Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила трепетне селфі без макіяжу, позуючи на дивані і гріючись під сонячними промінчиками. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри, списки улюблених серіалів, фільмів, книг. Катя також зазначила, що вклала їх з Юрієм Горбуновим сина Івана на денний сон, і тепер у неї є ціда годинка вільного часу.

Засмагаю на дивані з книжкою, у аніматора година перерви, поки Іван спить 😂 Які у вас справи сьогодні? :)
, - поцікавилася Осадча. Фолловери почали відповідати зірковій матусі, захоплюючись її натуральною красою: "Печемо тортики, граємося гумовими жуками, міряємо гарні і нарядні сукні😉", "Сонце тобі личить☀️", "Катюша, Ви дуже гарна, навіть без макіяжу! 😊👍", "Всім добрий день.І гарного настрою!", "Вау дуже гарно❤️❤️", "Ви без макіяжу, як малесенька дівчинка, дуже мила🙋❤️", "Домашня! Жива!".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.