Американська топмодель палестино-нідерландського походження Белла Хадід не засумувала на карантині, спрямованому на боротьбу з пандемією коронавірусу COVID-19, і вирішила порадувати своїх підписників серією відвертих фото.

Відповідні світлини Хадід опублікувала на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На знімках модель одягнена в жовтий піджак, під яким нічого нема. "Дівчина у своєму улюбленому жовтому жакеті", - написала Хадід у підписі до світлин.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Всього у серію увійшло близько десятка фото, на яких Хадід займає різні пози, лежачи в ліжку. На більшості з них підкреслений той факт, що бюстгальтеру на жінці нема, що й створює певний еротичний шарм.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З одягу на зірці подіуму можна помітити ще й хустку та трусики, хоча останніх на більшості знімків не видно. З прикрас Хадід одягла масивні сережки та намисто з перлів.

Белла вже писала, що намагається старанно дотримуватися вимог карантину як "хороша дівчинка".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Белла Хадід дала пікантні уроки плавання: тільки в гумовій шапочці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Найуспішніші сестри у світі: як йшли до світової слави Джіджі та Белла Хадід.

Також "Знай.ua" писав, що Белла Хадід і Weekend підкорили Instagram образами на Хеллоуїн.