Відома українська співачка Світлана Лобода, яка активно гастролює і живе в Росії, вирішила допомогти українцям і росіянам у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Артистка заявила в Instagram, що зі своєю моєю командою приєднується до ініціатив "Київського волонтерського штабу" в Україні і фонду "Encore Charity" в Росії. В рамках інціативи вони дарують людям похилого віку, малозабезпеченим та багатодітним сім'ям коробки з продуктами.

"Я закликаю своїх друзів - артистів, бізнесменів та всіх, хто хоче до нас приєднатися, послідувати нашому прикладу - для цього вам необхідно зайти на сайт "Української біржі благодійності" (для України) або фонду "Encore Charity" (для Росії) і взяти участь у благодійній програмі. І, звичайно, я прошу всіх залишатися вдома. Це дозволить не тільки врятувати життя нашим людям похилого віку, але і скоріше впоратися з пандемією і вийти здоровими і щасливими з наших осель", - написала Лобода.

Шанувальники в коментарях захопилися вчинком співачки. Багато хто написав, що Лобода подає хороший приклад для своїх колег.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода і доктор Комаровський розвіяли головні міфи про пандемію, чого категорично не можна робити.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Також портал Знай.uа писав, що Лобода показала своє життя коротким відео.