Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантну чорно-білу серію кадрів з нової фотосесії, позуючи в сміливому образі і засвітивши форми. Так, артистка приміряла фірмовий чорний капелюх, довгу сорочку, корсет, ботфорти і колготи в сіточку, доповнивши образ незвичайною зачіскою з дрібними косичками. Варто відзначити, що раніше такий хіт сезону як кіски вже приміряли Регіна Тодоренко, Настя Каменських і Світлана Лобода.

Which photo do you like the most? (Яке фото вам подобається найбільше?)
, - поцікавилася Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз: "Ви гарні на будь-якій фотографії,але п'ята-просто бомбезна!!!!", "всі фото, просто вогонь😍🔥😍❤️", "Вони всі прекрасні😘😘❤️❤️💣💣", "Шикарні всі....🦓👀", "Ось і під'їхали нові шпалери на телефон🤪🔥", "Ну просто вау🔥🔥", "ШИКАРНО, я не можу💥💥💥", "Дуже складно вибрати! Всі фото чудові! Анна, ви 🔥🔥🔥", "З латексу перехід на сітку?))🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥пожежа)".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, MARUV незадоволена, що не може потрапити в Україну після гастролей в Росії

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.