Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Цього разу зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила ролик, яким хотіла підняти настрій фанатам, що перебувають на карантині. Так, на ньому вона спочатку танцює, а потім за допомогою фільтрів перетворює себе на некрасивого чоловіка з однією бровою.

Наречена Розенко, фото: Instagram
Наречена Розенко, фото: Instagram

"Якщо дівчаткам скоро не відкриють салони краси, то країна побачить щось страшніше коронавірусу. І трендом цього літа будуть моноброви і вії "Боги, як це побачити?!!", - підписала свій відеоролик знаменитість.

Варто зауважити, що користувачам такий ролик сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона виглядає досить дивною, але водночас божественно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє виробляти ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.