Учасник проекту "Холостяк-9" Микита Добринін зі своєю коханою і переможницею романтичного шоу Дашею Квітковою знаходяться вдома на самоізоляції. Зіркова пара навіть радує своїх шанувальників прямими ефірами з тренуваннями.

Також пара часто ділиться частинками свого особистого життя. Днями Микита похвалився, як у них з'явився новий член сім'ї – маленький висловухий котик. Вони назвали його Каспер.

Виявилося, що таким чином Микита виконав давню мрію своєї волюбленной.

Микита Добринін, фото: Facebook
Микита Добринін, фото: Facebook

"Розплакалася як маленька дівчинка, бо коханий вирішив влаштувати мені сюрприз і подарував мені цього маленького пупса. Це хлопчик! Такий гарний малюк. Микита сказав, що це кошеня буде нашою тренуванням перед дітками", —розповіла Даша.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Микита показав кошеня в соціальних мережах і розповів про характер малюка.

"З першого квітня(і це не жарт) у нас оселився цей малюк. Вивчив всі кути, переграв з усіма вазонами і навчився дертися на диван. І це тільки за перші десять хвилин у нас вдома. Звуть нашого красеня Каспер. Він наше саме доброзичливе привид. Знаю, попереду нас чекає ще багато сюрпризів та історій. І ви, звичайно, дізнаєтеся про них першими😸", - написав Микита.

Ответьте в комментариях: кошка или собака? Но согласитесь, животное в доме— это классно. Если кому-то не хватает навыка...

Geplaatst door Nikita Dobrynin op Donderdag 2 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшли побачення на "Холостяк-10" в Таїланді.

Як повідомляв Знай. ua, головний герой українського "Холостяка" захворів коронавірусом.

Також Знай. ua писав, що "Холостяк" Добринін звів з розуму дівчат ідеальним пресом, Квитковой заздрять усі.